Webdesign

Database gerelateerde websites

Flash animaties

Content Managment Page

PHP/MySQL

Advies

Mailinglist

Gastenboek

Nieuws berichten
Laatste door ons behandelde projecten:

Overijssels straat theater 2002

Van 6 juni tot en met 29 september 2002 wordt in een aantal gemeenten het Internationale Overijssels Straattheaterfestival 'Overijssel op Straat' gehouden. Dit festival is voor jong en oud, voor klein en groot, kortom voor iedereen. Natuurlijk is deze website aangepast aan het nieuwe seizoen:
www.kunstenopstraat.nl


De Dijk vraagt om verzoeknummers
Amsterdam - Nederrockgroep De Dijk geeft op 8, 14 en 15 juni een aantal jubileumconcerten vanwege zijn 20-jarig bestaan. Om het feest compleet te maken voor band en fans heeft De Dijk op zijn eigen website www.dedijk.nl fans opgeroepen suggesties te geven voor nummers die dan kunnen worden gespeeld. Het gaat vooral om oudere nummers die al lang niet meer live zijn gespeeld.
Met behulp van een stem formulier worden alle stemmen opgeslagen in een MySQL database. De bandleden van De Dijk hebben op deze manier real-time informatie met betrekking tot de stemmen.
www.dedijk.nl


Eddy Zoey terug bij BNN
Presentator Eddy Zoey is weer terug bij BNN. Vanaf augustus 2002 zal hij samen met een aantal andere BNN-presentatoren het programma BNN at Work presenteren. Daarnaast maakt hij minimaal 10 afleveringen voor een nieuw BNN-programma. Zoey verliet BNN in september 2000, maar is nu opnieuw een contract met BNN aangegaan.
De site is geheel aangepast aan de nieuwe situatie.
www.eddyzoey.nl